Как да си направиш временна татуировка у дома

2014-09-25 15:11:00
Как да си направиш временна татуировка у дома
Снимка: thinkstockphotos.com

Харесваш татуировките, но родителите ти не ти дават да си направиш или не си сигурен къде и какво искаш? Може да си решиш проблема, като си направиш временна у дома. Да, това е напълно възможно!

 

От какво имаш нужда?

 

За да си направиш рисунка на тялото ще са ти нужни ножица, тампони от памук, бебешка пудра, копирна харния, мека четка за рисуване, спирт, кърпа, спрей за превръзки, молив за вежди и рисунки или думи от интернет.

 

 

Може да си свалиш някаква картинка от интернет или да си нарисуваш нещо сам, стига да ти се отдава. Трябва обаче да го направиш върху копирната хартия. Очертай нарисуваното от обратната страна на листа. Трябва да го направиш доста пъти. След това изрежи готовия дизайн.

 

Внимателно почисти кожата на мястото, където мислиш да си направиш временната татуировка. Сложи отгоре хартията и леко я притисни с влажна кърпа. След това махни хартията. Върху кожата ти ще има бледо очертание на татуировката ти.

 

Следвай очертанията на рисунката, като потъмниш татуировката с молива за вежди. След като стане готова, поръси я с бебешка пудра. Премахни остатъците от пудрата с четката за рисуване. Накрая напръскай със спрея.

 

Татуировката ти ще издържи няколко дни, преди да започне да избледнява.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия