Как да изберем подходящ бански за нашата фигура

2014-07-17 17:30:00
Как да изберем подходящ бански за нашата фигура
Снимка: thinkstockphotos.com

С идването на лятото всяко момиче си мисли за лятната почивка и горещите плажни свалки. За да сте неотразими на плажа, трябва да изглеждате перфектно в банския костюм. Всяко тяло е различно, но можете да прикриете недостатъците си като подберете правилно модел и цвят. Сега ще ви дадем няколко съвета как да изберете най-подходящия бански.

 

Ако гърдите ви са по-широки от бедрата. Някои мацки са с такава телесна структура. Няма как да я промените, но можете да заложите на бански с презрамки и щампа. Ако имате по-голям бюст, задължително си вземете бански с по-дебели презрамки, който да дава опора на гърдите ви. Ако имате такъв тип тяло, трябва оптически да се намали горната част и да се увеличи долната. Не избирайте цял бански, нека са две части, като долната е шарена, а горната – едноцветна.

 

 

Ако ханшът ви е по-широк от гърдите. Дамите с такава фигура имат тесни рамене и закръглени бедра и ханш. Трябва да изберете бански, който да не привлича вниманието в зоната на ханша. Най-добре е да си купите бански в много тъмен цвят за долната част и много шарен и светъл цвят горнище. Добра идея е горнището да е с презрамки, може и да се връзват зад врата. За долнище е най-добре да избягвате прашки, боксерки и всякакви модели с къдрички и други украси.

 

Ако нямате добре изразена талия. Може да сте стройна и слаба, но бедрата, гърдите и талията ви да са с една ширина. Този тип момчешка фигура е капризна към бански. Трябва да подчертаете естествените извивки на тялото. Изберете долна част бански с къдри, украси, боксерки. Горната част може да е шарена, щампована, може да бъде и бюстие на големи фигури. Така оптически ще уголемите ханша и бюста си и ще създадете усещане, че имате по-тънка талия.

 

Ако тялото ви има хармонични извивки. Жените, които притежават такива тела са големи щастливки. Те имат пропорционални мерки, хубави бюстове, тънка талия и ханш, отговарящ на големината на бюста. Тези жени могат да носят каквито бански искат.

 

Ако най-широката част от тялото ви е талията (и корема). Това е фигура, присъща на много жени. За съжаление е доста трудно да се прикрие големия корем и липсата на талия. Този тип фигура най-често е придружена с голям бюст. Опитайте се да го подчертаете като си купите цял бански, който е силно изрязан в областта на гърдите. Може да пробвате и райе, което ще издължи оптически фигурата ви. За целта райето трябва да е вертикално.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия