Какво НЕ бива да носим в Годината на Коня?

2014-02-25 15:16:00
Какво НЕ бива да носим в Годината на Коня?
Снимка: Dreamstime

Както знаете 2014 година е Годината на коня. Тя настъпи в 05.39 часа на 31 януари 2014 година по източния календар и според поверието носи много страст и пари. Астролозите са на мнение, че това ще е добра и спорна година. Конят е символ на пътуването, състезанието и победата и се свързва с топлината, огъня, любовта и страстта.

 

2014 е 4711 китайска година и е посветена на Синия дървен кон. Както знаете конят е силно и грациозно животно, което винаги гледа напред. Хората, които са родени в годината на Коня /1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014/, обичат модата и определено се обличат доста атрактивно и впечатляващо.

 

Всяка година от китайския зодиак носи своята енергия. За да ви върви през следващата година, трябва да носите определени дрехи и цветове. Хубаво е да наблегнете на синьо – зелената гама и да избягвате жълтото, червеното и оранжевото. Не се притеснявайте да носите къси полички, които да показват краката ви.

 

Конят е животно, което обича да бъде сред природата, затова забравете за дрехи от изкуствени материи, както и за естествената кожа. Нека дрехите ви бъдат от коприна, вълна или памук. Относно обувките, нека бъдат такива, които са на висок ток или платформа и добавят няколко сантиметра към ръста ви. Коланите е хубаво да бъдат тънки, за да напомнят на юзди. Бижутата трябва да са по-едри и в цветовете на природата. Препоръчително е да са направени от аквамарин или дърво. Най-подходящата прическа за Годината на Коня е „конската опашка“, следвана от разпуснатата на едри къдрици коса, която прилича на конската грива.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
*Shine*
преди 10 години

Ами братята китайци да започнат да ни снабдяват с дрехи и обувки подходящи за годината на коня, какво чакат! Сякаш не ги знаят тея работи :ДXxDreamerxX, по-скоро ще трябва да се накъдриш като овца :Д Конската опашка няма да е подходяща.

XxDreamerxX
преди 10 години

Ахам...година на коня - Приличайте на кон...2015 е година на овцата...За да имам късмет мисля да не се къпя,да мириша на обор,като овчица...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия