Кои гримове са отблъскващи за мъжкия пол?

2013-11-20 17:30:00
Кои гримове са отблъскващи за мъжкия пол?
Снимка: freedigitalphotos.net

Почти всички момичета обичат да се гримират. В днешно време гримът се е превърнал в част от ежедневието ни и не ни прави впечатление, че отделяме по 15-20 минути за грим и прическа сутрин преди да излезем за училище или лекции, а когато отиваме на купон или специална вечер, тогава времето за подготовка е много повече. Важно е да знаем, че не трябва да се прекалява с грима.

 

Всяко момиче обича вниманието, обича ласкателствата и чувството да бъде харесвана от другите, но ако прекаляваш с макиажа, ще постигнеш обратния ефект. Момчетата не харесват много грим. Сега ще ти посочим някои от любимите ти неща в гримирането, които момчетата ненавиждат.

 

Изкуствени мигли. Всяко момиче иска да има хубави и гъсти мигли, но някои вместо да се грижат за своите собствени, решават да заложат на изкуствените. Това не се харесва на момчетата. Като цяло те държат на по-естествената визия и не харесват преувеличените неща.

 

Размазан грим на сутринта. Дали след прекрасна вечер с новото ти гадже или на сутринта след див купон, сигурни сме, че гримът ти не е в прекрасно състояние. Мъжете не харесват тази гледка, даже я намират за страховита. Най-добре преди да заспиш дори да не си у вас, премахвай грима си.

 

Сини сенки за очи. Ярко сините сенки стоят много студено и изкуствено, повечето мъже не ги харесват. Ако искаш да имаш съблазнителен и магнетичен поглед заложи на по-топли нюанси като златисто, кафяво, капучино, перлено, телесно.

 

 

Неонови цветове. Без значение дали това ще бъде лак за нокти, спирала за очи или сенки, мъжете не си падат по такива цветове, колкото и да са модерни.

 

Фалшив тен. Тук не става дума за солариум, макар че ако прекаляваш с него, също заслужава да бъде вписан в класацията. Но най-ужасно е за мъжете да видят момиче, намазано с изкуствен тен. Това изглежда много далеч от секси загара, придобит на плажа. Освен това цапа и можеш да изглеждаш много смешно, ако си прекалила.

 

Емо грим. Черно червило, черни сенки, ярки спирали, черен лак за нокти. Това не харесва на мъжете, защото ще им изглеждаш депресирана и мрачна, а кое момче иска такава приятелка? Мъжете харесват дейни и будни жени, усмихнати и лъчезарни.

 

Рисувани вежди. Няма лошо да направиш веждите си по-тънки и да ги оформиш. Лошото е да прекалиш със скубането и да започнеш да си рисуваш вежди. Визия тип „фолк певица" отблъсква повечето мъже и в техните очи ще изглеждаш смешна.

 

Червени устни. Колкото и да се възхищаваш на известните личности, които нерядко го ползват, ще те разочароваме като ти кажем, че мъжете не са му фенове. Има момичета, на които им отива много червено червило и съчетано добре, стои перфектно. Проблемът е, че много момичета, на които не им отива, го ползват. Това не изглежда добре в мъжките очи, те предпочитат по-светли и нежни тонове за устните на жената, червеното червило ги отблъсква.

 

Засъхнал гланц/червило. Много грозна гледка е, когато червилото се напласти в крайчетата на устните. Мъжете се отвращават от такава гледка. Когато си сложиш гланц или червило, от време на време се поглеждай в огледалото и коригирай ако има нещо.

 

След всичко, което изброихме, ще кажем, че не трябва да се отказваш от гримовете си, просто внимавай с количеството.

Автор: Nadejda Atanasova

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия