Избери си маникюр според зодията, която си [част първа]

2013-10-21 15:01:00
Избери си маникюр според зодията, която си [част първа]
Снимка: Dreamstime

Въпреки че повечето хора смятат, че зодиите не са от значение за живота на човек, то истината е съвсем друга. Малко или много те оказват влияние върху съдбата ни. Има много статии, свързани със зодиите и нещата, които трябва да правим според това под влияние на кой знак сме родени. Оказва се, че и при маникюра има значение дали сме зодия Овен, Телец, Лъв или някоя друга. Ако се колебаете каква да е формата на ноктите ви и в какъв цвят да ги направите, прочетете статията и направете правилния избор според зодията, която сте:

 

Овен – представителките на тази зодия се радват на здрави нокти и добре оформени нокътни плочки. На тях има отиват изключително много топлите цветове, както и огненочервеното. Средната дължина на нокътя им седи най-добре.

 

 

Телец – жената Телец предпочита маникюр, който изглежда добре и в същото време не изисква кой знае какво поддържане. Бихме й препоръчали да си прави гел-лак, който издържа дълго време и не се разваля лесно. Относно цветовете – ярките не отиват на представителките на тази зодия. По-добре да заложите на зелено, лилаво и розово.

 

Близнаци – представителките на тази зодия определено обичат да експеримент с външния си вид и се влияят изключително много от модните тенденции. На тях им отиват всякакви цветове и декорации, затова смело може да експериментират.

 

Рак – жените Рак са романтични личности, които много държат на външния си вид. Те са нежни по душа и затова и маникюрът им трябва да бъде такъв. На тях много им отиват розовите нюанси, както и сребърното и бялото. Представителките на тази зодия обичат да се глезят, като ходят на маникюр.

 

Лъв – на лъвиците им отива класическият маникюр. Ако искат да изглеждат добре и ръцете им да привличат вниманието на околните, трябва да се лакират в топли цветове. Златистото им седи много добре.

 

Дева – представителките на тази зодия предпочитат френския маникюр с гел-лак, понеже е най-лесен за поддържане. Относно цветовете, добре е да избере нещо от бежовата гама.


Втората част от статията четете тук:

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DisappointedDreamer
преди 10 години

еб*хти глупостите


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия