Защо жените имат нужда от скъпи и маркови дрешки?

2013-07-26 15:16:00
Защо жените имат нужда от скъпи и маркови дрешки?
Снимка: Dreamstime

Представителките на нежния пол имат една много любима фраза - „Имам много дрехи, но не знам какво да облекат“. След това се запътват към най-близкия мол и се сдобиват с нещо ново ... по възможност марково. Защо за повечето жени е толкова важна марката и високата цена? За да попречат на потенциалните съпернички да флиртуват с половинките им, твърдят учени.

 

 

Луксозните дрехи, обувки и аксесоари дават сигнал на останалите жени да стоят далеч от сексуалните партньори на елегантно облечените дами. Няма логика жителките на САЩ да харчат над 250 000 000 000 долара за луксозни стоки, а в същото време да се сдобиват само с три маркови чанти годишно. Явно те не си купуват дрехи и обувки от нужда, а за да дават сигнал на останалите жени. В същото време добре облечените дами смятат, че техният партньор и верен и това отказва другите представителки на нежния пол да флиртуват с него.

 

Без значение дали една жена сама си е купила скъпите дрехи и обувки, останалите смятат, че това е дело на някой мъж, който наистина ги обича. Това показва, че те нямат шанс с техния любим, защото той е силно привързан към половинката си.

 

Често, когато една жена почувства, че връзката й е застрашена, тя отива и си купува скъпа маркова придобивка, за да покаже своето превъзходство пред останалите дами.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
RedArmy
преди 10 години

Защото ВИЕ им внушихте, че така трябва! Всеки ден се появява някоя такава статия, да не говорим за статиите на сексуална тематика, извращения и др подобни. И жените и мъжете са жертва на пропагандата, която се излива от телевизията и сайтове като този. Особено подрастващите, които са ви целевата категория.

papugai
преди 10 години

В женската логика липсва едно важно нещо-логика.А иначе устите ви не можем да затворим, но при проблеми не говорите, а пазарувате.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия