Създадоха парфюм, който топи мазнините

2013-06-20 17:15:00
Създадоха парфюм, който топи мазнините
Снимка: Dreamstime

Всеки човек, който има излишни килограми, иска да се отърве от тях, но ако може това да стане по лесен начин. Последният писък на модата при закръглените хора е парфюм, който засилва метаболизма и потиска апетита, благодарение на ароматни треви и етерични масла, пише в. „Daily Mail“.

 

 

В козметичния продукт има морски водорасли, които потискат апетита, а свежата цитрусова нотка осигурява приятен аромат. Най-вероятно чувате за пръв път за парфюм, който помага в борбата с килограмите, но през 2012 година френската компания Velds пуска на пазара продукта "Prends Moi", който топи мазнините. Ароматът на парфюма е микс от карнитин, кофеин и екстракт от спирулина. Статистиката показва, че 75% от жените, които са започнали да ползвам парфюма, са загубили апетита си.

 

Според специалистите обаче ефектът от този вид парфюми не е траен и човек не бива да им се доверява. Ако наистина искате да се отървете от излишните килограми и да изглеждате добре, започнете да се храните здравословно и да спортувате. Всичко друго е временен ефект, благодарение на който след време ще си върнете килограмите и даже ще си добавите няколко отгоре.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
nor4eto99
преди 10 години

Толкова лошо мирише, че след това съвестта ти не ти позволява да докоснеш храна


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия