Влезте във форма за лятото с гъбена диета

2013-05-24 16:00:00
Влезте във форма за лятото с гъбена диета
Снимка: sxc.hu

Лятото наближава, а с него идват и редица притеснения около фигурата. Много жени в последния момент се сещат, че трябва да отслабнат, тъй като летните им рокли вече не им стават, а тялото им далеч не изглежда прекрасно по бански костюм.

 

Ако и вие сте сред тези, които търсят максимално добър ефект за кратък период от време, можете да заложите на гъбената диета, по която от известно време насам са луднали редица холивудски знаменитости.

 

 

За вестник “Daily Mail” американската диетоложка Джанет Джексън разкри същността на хранителния режим. Следването му е изключително просто – трябва само да заместите едно от основните си хранения (обяд или вечеря) с гъбено ястия.

 

Тъй като са богати на фибри, гъбите засищат за дълъг период от време и освен това подобряват дейността на храносмилателната система. Този вкусен зеленчук е добър източник на протеини, като същевременно съдържа малко калории. Това го прави перфектният избор за всеки хранителен режим с цел понижаване на теглото.

 

Нещо повече – освен, че засищат и предпазват от преяждане с вредни храни, гъбите са и богати на витамини от група В, желязо и цинк. Тези полезни вещества заздравяват косата и ноктите и оказват благоприятен ефект върху кожата. Ето защо гъбената диета не само ще ви помогне да отслабнете, но и ще ви направи по-красиви.

 

Кели Озбърн и Кейти Пери са само част от знаменитостите, които са признавали, че следват подобен хранителен режим, за да се поддържат във форма. Те избягват да се хранят с пържени и сладки храни и поне веднъж на ден консумират гъбено ястие. Резултатите от това определено се виждат.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия