800 калории на ден и ще изглеждате перфектно през лятото

2013-05-09 09:30:00
800 калории на ден и ще изглеждате перфектно през лятото
Снимка: Dreamstime

Лятото наближава. Пухкавите мъже и жени вече започват да полагат усилия, за да изглеждат максимално добре през горещите летни месеци. Доскоро специалистите твърдяха, че жените, които искат да се отърват от излишните килограми, трябва да приемат по 1 200 калории дневно, но според наскоро направено проучване това не е вярно. За съжаление, калориите трябва да бъдат по-малко – около 800.

 

 

Хубаво е човек да се научи да се храни здравословно и нискокалорично. Ако искате да се вталите, започнете да консумирате нискокалорични храни, а не плодове и зеленчуци в неограничени количества, както съветват някои диетолози. Някои от тях имат доста калории и човек само се заблуждава, че е на диета.

 

Човек трябва да се старае да се храни здравословно и разнообразно. На закуска е препоръчително да се приемат около 180 калории, на обяд около 270 калории, а на вечеря около 260 калории.

 

40% от калориите трябва да се набавят от протеини, 40% от въглехидрати и 20% от мазнини. Колкото по-малко мазнини приема човек, толкова по-ускорен му е метаболизмът. По този начин човек по-лесно се отървава от излишните килограми и влиза във форма.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
EternalDream
преди 11 години

Тези калории едва ще стигнат за да оцелее човек през деня, че какво остава за живеене.

DownloadVirus
преди 11 години

След като свалям :))

DownloadVirus
преди 11 години

Приемам по над 3000 калории с бая мазнини . Дали не съм мутирал?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия