Бъдете внимателни със златните бижута - влияят зле на организма

2013-04-18 14:30:00
Бъдете внимателни със златните бижута - влияят зле на организма
Снимка: sxc.hu

Представителките на нежния пол обичат да нося аксесоари и бижута. Дамите, които носят златни украшения, трябва да бъдат изключително внимателни, защото учените откриха, че златото има стимулиращ ефект, който може да окаже негативно въздействие върху нервната система, съобщи MedVesti.

 

 

Редовното носене на златни бижута може да доведе до срив в нервната система, да доведе до депресии и да наруши обмяната на веществата в организма. Добрата новина е, че златните изделия не оказват такова въздействие върху всеки. Хубаво е да се избягват от хора, които приемат прекалено навътре нещата и като цяло са доста емоционални личности. Също така от златните бижута трябва да се откажат болните от епилепсия, понеже блясъкът на метала може да предизвика у тях пристъпи на заболяването.

 

Хората, които живеят в големи и населени градове, също трябва да имат едно на ум. В мегаполисите рискът от стрес или депресии е завишен и затова не бива организмът да се подлага на допълнително напрежение. По-добре започнете да носите сребърни украшения, които не оказват никакво негативно влияние.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия