Оставете пинсетите настрана - на мода са дебелите вежди!

2013-03-29 10:31:00
Оставете пинсетите настрана - на мода са дебелите вежди!
Снимка: Dreamstime

Модата се мени постоянно и за всичко – сменят се прическите, дрехите, аксесоарите, гримът, маникюра, дори формата и дебелината на веждите. Всяка жена сама си преценява как да си оформи веждите, но май голяма част от представителките на нежния пол, които се влияят от модата, ще захвърлят пинсетите, защото според последните модни тенденциите рунтавите вежди отново са на почит, пише в. „Daily express“.

 

 

На пазара се появи нов серум, който помага на представителките на нежния пол да се сдобият с вежди като тези на Мадона или Брук Шийлдс. В последните няколко седмици продажбите на новия продукт, който е на цена 37 британски лири, са се увеличили с цели 30%.

 

Серумът подобрява вида на веждите със 108% след двумесечна ежедневна употреба. В него се съдържа Хексатеин 2 – комбинация от кератин, пептиди, пантенол, биотин, екстракт от сладък бадем и ябълкови растителни клетки, който помага за подобрението. Хубаво е да се знае, че продуктът не стимулира растежа на косми.

 

Гримьорите са радостни от завръщането на дебелите вежди, защото според тях те придават по-естествен и младежки вид на лицето.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Victoria Grande
преди 10 години

Да бе! Много е красиво да имаш вежди като гъсеници,няма що! :D:D:D:D

nor4eto99
преди 11 години

Гайтан Веждьо :Д....why not? :D


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия