Да паднеш в жертва на модата...

2012-12-23 16:04:00
Да паднеш в жертва на модата...
Снимка: sxc.hu

Всекидневно нараства броят на жените, които се подлагат на хирургически интервенции, само и само за да са в крак с модата. Последната мания сред представителките на нежния пол е скъсяването на пръстите на краката, за да могат да се носят максимално високи обувки, пише OddityCentral.

 

 

Проучване сред американките сочи, че цели 87% от тях имат проблеми с носенето на високи токчета. Болки в краката, подувания и мазоли – това са най-честите проблеми, породени от носенето на неудобни обувки.

 

Находчивите хирурзи обаче вече са открили решение на тези неприятности. Те предлагат редица интервенции, сред които скъсяване на пръстите на краката, цялостно премахване на кутрето и инжектиране на колаген във възглавничките на стъпалата, които гарантират безболезнено носене на високи обувки.

 

Мислите си, че никой не би се подложил на подобни процедури в името на модата? Е, жестоко грешите. Все повече и повече жени са готови на всичко, за да са в крак с модата... дори това да им коства ампутирането на малкия пръст.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
lilnat
преди 11 години

izvratena rabota

Sissy127
преди 11 години

Разбирам, да не си харесваш носа или такива по-безобидни неща, но да намаляваш пръстите на краката си е меко казано безумие!

3oPuTy
преди 11 години

Който няма собствен стил и вкус робува на наложените модни тенденции ;)

FuCKkK13
преди 11 години

ужас.. полудял народ

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия