Мъжете познават автомобила си по-добре, отколкото своята анатомия

2012-12-10 13:29:00
Мъжете познават автомобила си по-добре, отколкото своята анатомия
Снимка: sxc.hu

Всеки е наясно за любовта на мъжете към автомобила си. Те толкова много ги обичат, че знаят по-добре къде се намират възловите им части, отколкото собствените си органи, пише в. „Дейли мейл“.

 

Мъжете знаят доста по-добре какво се случва под капака на автомобила им, отколкото как функционират отделните части на анатомията им. 90% от участниците в анкетата могат безпогрешно да посочат къде се намира пръчката за измерване нивото на маслото, а 89% местоположението на радиатора. Едва 6% от мъжете знаят на какво се дължи еректилната дисфункция и какви са симптомите на най-разпространените венерически болести.

 

 

33% от анкетираните отговорили, че импотентността се дължи на носенето на тесни панталони, а 10% смятат, че е вследствие на прекомерна мастурбация. Разбира се, и двата отговора са грешни.

 

На въпроса „Кои от анатомичните ви части са отговорни за производството на семенната течност и къде се намира семепроводящия орган“ едва 52% отговорили правилно.

 

Интересен е фактът, че когато автомобилът се повреди, мъжът веднага го кара на техник, но когато има здравословни проблеми, отлага посещението при лекар.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия