Няколко упражнения за ниски момчета и момичета

2012-11-05 13:59:00
Няколко упражнения за ниски момчета и момичета
Снимка: Dremstime

Малкото са хората, които са ниски и се радват на това. Повечето от тях биха искали да добавят поне няколко сантиметра към ръста си. Ако и вие сте от тях – вижте няколко упражнение, които ще ви помогнат да се издължите поне малко:

 

 

Висене на лост – трябва да увиснете и да разтегнете цялото си тяло. Препоръчително е пръстите на краката ви да сочат земята, а коремът и бедрата да са максимално изтегнати, като е хубаво да се постараете брадичката ви да сочи нагоре.

Хубавото на това упражнение е, че наистина дава ефект, стига да го правите редовно.

 

Подскачане на един крак – може да го правите навсякъде. Подскачайте осем пъти на левия крак с вдигнати ръце към небето и после по същия начин на десния крак.

Благодарение на тези упражнения ще укрепнете мускулите на краката си и ще увеличите производството на хормона на растежа.

 

Котешко разтягане на гърба – това упражнение е доста практикувано от йогите. Застанете на длани и колене на под и направете котешки гръб. След това леко се плъзнете надолу към земята с гърдите си и изправете гърба на дъга, като опънете ръцете си в лактите, докато усетите, че разтягане гръбнака си. Костите на бедрата трябва да допират пода. Повторете упражнението 3-4 пъти.

Упражнението е много добро за кръвообращението.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия