Няколко идеи как да скриете до 5 излишни килограма

2012-10-23 11:49:00
Няколко идеи как да скриете до 5 излишни килограма
Снимка: Reuters

Лятно време е трудно човек да скрие няколко излишни килограма, но през студените зимни месеци това НЕ е мисията невъзможна. Също така е напълно в реда на нещата, когато навън започне да застудява, организмът ни да търси по-калорични храни и така да качим 2-3 килограма отгоре.

 

Вижте няколко идеи как да изглеждаме красиви и елегантни и в същото време да прикрием няколко килограма:

 

Носете свободно падащи едноцветни панталони с висока талия, а не прилепнали дънки с ниска

Ако съчетаете панталоните с елегантни обувки на висок ток, веднага ще забележите, че фигурата ви изглежда значително по-фина, благодарение на привидно издължените ви крака.

 

Снимка: sxc.hu

 

Купете си една-две дълги вълнени жилетки

Хубаво е да имате дълги модели, които стоят свободно и не подчертават извивките на тялото ви. Освен, че тези дрешки топлят доста, то благодарение на тях ще се чувствате уверени и няма да се притеснявате, че имате няколко излишни килограма.

 

Носете по-малко шарени дрехи

Ако искате да издължите визуално фигурата си, носете дрехи с вертикални райета. Забравете обаче за тези, които имат хоризонтални райета или прекалено големи и натруфени картинки.

 

Снимка: sxc.hu

 

Не подминавайте полите с дължина под коленете

Тлъстинките най-често се „лепват“ на дупето, бедрата и коремчето. Затова си изберете пола с дължина малко под коленете и със свободна кройка. По този начин дупето ви няма да бъде подчертано, а бедрата ще бъдат напълно прикрити.

 

Хубаво е да имете рокля с два тона един и същи цвят

Това, че имате няколко излишни килограма, не означава, че не трябва да носите рокли. Напротив! Просто трябва внимателно да избирате тези, които са най-подходящи за фигурата ви. Вземете си рокля с тъмносиньо и светлосиньо, съчетайте я с колан, разположен на талията и вече имате готов тоалет, който прикрива недостатъците ви и ви дава доза самочувствие.

 

Снимка: sxc.hu

 

Когато човек няма перфектна фигура /а всеки си има своите недостатъци, някои повече, други по-малко/, той трябва внимателно да подбира дрехите си. Не носете модерни дрехи, само защото са такива. Ако на вас не ви стоят добре, ще изглеждате смешни, а не модерни. Затова е по-добре да знаете как да се обличате, да следвате модните съвети на специалистите и да не си давате парите за дрехи, които ще облечете 1-2 пъти, преди да осъзнаете, че не са подходящи за вашето тяло.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
scrooper
преди 11 години

Боже мой, и вие намерихте за подходяща снимка на гладуваща африканка с китка колкото клечка за зъби. Мислите ли, че тя има 5 излишни кила? :ХХХ


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия