Няколко ефективни начина да се отървете от "любовните дръжки"

2012-08-29 14:59:00
Няколко ефективни начина да се отървете от
Снимка: Dreamstime

Въпреки че лятото е към края си, има хора, които сега смятат да променят хранителния си режим. Някои от тях са били слаби преди, но след лятото са натрупали излишни мазнини и искат да решат проблема си максимално бързо. Похвално.

 

За да може човек да се радва на красиво тяло, той трябва да внимава какво яде и да спортува усилено. За повечето хора най-важното е да премахнат мазнините в областта на корема. Факт е, че никоя жена (а и мъжете също!) не изглежда добре, когато има „паласки“.

 

 

Слава Богу, този проблем е разрешим, просто ти трябва воля и постоянство. Нека започнем с най-лошото – трябва да се откажеш от захарта. Забрави за всякакви вафлички, сладоледи, пасти, тестени изделия, пържено и т.н. вредни и вкусни храни. Ако наистина искат „любовните ти дръжки“ да останат в миналото, откажи се за известно време (а защо не и завинаги) от тях.

 

Когато човек се откаже от едни храни, той трябва да ги замени с други. Сега, вместо да ядеш вредни неща, заложи на здравословните като плодове, зеленчуци, пълнозърнести и храни, богати на протеини.

 

За да се отърве човек от мазнините, трябва да яде мазнини, но ... добри. Омега-3 мастните киселини се съдържат в мазните риби, ядките, авокадото и др. Тези храни засищат бързо и за дълго време и помагат в борбата срещу излишните килограми.

 

Повечето хора смятат, че за да имат хубав корем, трябва да правят коремни преси. Да, но това не е достатъчно. За да изваете хубави коремни плочки, първо трябва да се отървете от слоя мазнина, който ги покрива. Това ще стане, като тренирате усърдно - тичане, аеробика, плуване и т.н.

 

Снимка: Dreamstime

 

Ако наистина искате да имате хубаво и стегнато тяло, трябва да водите здравословен начин на живот. Сънят е доста важен за вашето здраве, затова не то пренебрегвайте. Наскоро направени проучвания показват, че колкото по-малко спи човек, толкова по-малко калории изгаря на другия ден. Недоспалите хора имат нужда от повече енергия и затова постоянно се чувстват гладни и прекаляват с храната.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Incadeptus
преди 11 години

любовни дръжки ;ддддддддддддд


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия