Няколко много свежи и лесни идеи за красив маникюр

2012-08-17 16:09:00
Няколко много свежи и лесни идеи за красив маникюр
Снимка: TeenProblem

През последните няколко години nail art-а определено се разви доста. Вече има огромно разнообразие от цветове, идеи, видове и т.н. маникюри. Преди жените просто лакираха ноктите си в един цвят, сега имат избор между формата на ноктите, цвета, вида на лака, картинки и прочие. Ако искате да сте в крак с модата и околните да се впечатляват от ръцете ви, отделете малко време, вземете няколко лака, няколко тънки четки и клечки за зъби и се пригответе за работа.

 

Вижте 10 идеи за маникюр, който няма как да остане незабелязан:

 

Машина на времето

Този вид маникюр не е от най-трудните, но и не всеки би се справил с него. Вземи една клечка за зъби и я натопи в цвета, който искаш. След това започни да рисуваш от центъра, като завърташ във формата на спирала. Понеже клечките за зъби са твърди, няма да ти е трудно да рисуваш по ноктите си. Маникюрът не е много труден, но изисква повечко време.

 

Снимка: totalbeauty.com


Красиви цветя

Рисуването на цветя по ноктите е един от най-комерсиалните, но и от най-красивите маникюри. Ако искате да освежите визията си, нека ръцете ви се превърнат в едни свежи цветни лехи. Цветята се рисуват лесно с помощта на топлийка. Направете едно кръгче в средата и след това изрисувайте цветовете отстрани, като допрете до нокътя и леко издърпате назад. След като приключите, може да минете отгоре с брокат или да направите контур с черно.

 

Снимка: TeenProblem

 

Металик

Този маникюр се постига изключително лесно. Просто трябва да използвате лакове с оттенък „металик“ и отгоре да сложите безцветен слой, за допълнителен блясък.

Снимка: totalbeauty.com

 

Двоен френски

Френският маникюр е класика в жанра. Той винаги ще бъде на мода, просто понякога ще има разни негови модификации, които да го разнообразяват. Двойният френски маникюр се постига горе-долу лесно. Просто трябва да имаш подходяща бледорозова основа, тънка четка и два цвята, които да си отиваш. Мини плочката на нокътя с основата, след това минете с тънката четка в края на нокътя, а отдолу направете още една линия, но с друг цвят. Отгоре отново минете с бледорозово.

 

Снимка: Reuters

 

Black Ombre

Този маникюр е подходящ за по-смелите дами. При него се съчетават няколко цвята – наситено червено, тъмно зелено и чисто черно. Изберете един от трите цвята и се лакирайте два пъти. След това, малко преди да изсъхне, сложете по един слой от другите цветове.

Снимка: totalbeauty.com

 

Точици

Това е един много сладък маникюр, подходящ и за педикюр. Прави се лесно, седи ефектно, но трябва да го съобразявате с дрехите, които ще облечете. Сами изберете цвета на основата на ноктите ви, както и цвета на точките. Най-разпространеният вариант е бели точки на черен фон, но вие може да експериментирате. Точките се правят най-лесно с топлийка.

 

Снимка: theluxuryspot.com


Пълнолуние

Тук ще са ви нужни три лака – черен, бял и сребрист. Маникюрът се постига горе-долу лесно, но е доста ефектен. Лакирайте ноктите си в черно. След това направете тънка линия в единия край на нокътната плоча – вие избирате в кой. До нея правите и сребриста линия. Сами преценете дали линиите да са тънки или по-дебели.

 

Снимка: totalbeauty.com

 

Готината мацка

Последният маникюр е доста сложен и повечето хора не успяват да се справят сами в домашни условия, защото нямат необходимите материали. Иначе маникюрът представлява кристал, блясък и намачкано фолио. Той е така популярните 3D маникюри.

 

Снимка: TeenProblem

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия