И това го има – парфюм за отслабване

2012-08-01 10:30:00
И това го има – парфюм за отслабване
Снимка: sxc.hu

Наред с всички останали хапчета за отслабване, лепенки, вибриращи колани и какво ли още не, на пазара се появи нов, уникален по рода си продукт, обещаващ магическо сваляне на килограми, пише в. “Daily Mail”.

 

Френската парфюмерийна компания “Robertet” създаде дамски парфюм, който ще помага на представителките на нежния пол в борбата с излишното тегло. Разработването на специалния аромат се базира на един куп ароматерапевтични и неврологични научни изследвания.

 

 

Невероятния си отслабващ ефект парфюмът дължи на основните си съставки – екстракти от кофеин, карнитин и спирулина, които активират два ключови ензима, участващи пряко в липолизата (процесът на разграждането на мазнините в тялото). Освен това комбинацията от съставки на парфюма активира производството на ендорфин в мозъка, което води до появата на чувство за удоволствие и щастие.

 

Тестовете на уникалния по рода си аромат показват смайващи резултати. Три от всеки четири жени, които го използвали в продължение на няколко дни, били категорични, че той намалява апетита им и желанието им постоянно да похапват нещо. Около 73% от участничките в експеримента споделили, че използването на революционния парфюм на френската компания “Robertet” ги е накарало да се чувстват по-щастливи.

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия