В последно време много нашумя Вега тестът. Но знаете ли какво представлява?

 

Той е безболезнен, безкръвен и безопасен начин да установите от кои храни пълнеете и кои разграждате бързо. Системата е създадена преди 14 години от доктор Хелмут Шимел.

 

 

Вега тестът се извършва чрез тестване на организма към различни храни, благодарение на компютърен апарат. Това, което трябва да направите е да седнете на стол и да държите в лявата си ръка метален накрайник, който е свързан с апарата.

 

Процедурата продължава около 60-90 минути, а резултатите са готови веднага. Те ще ви бъдат ориентир кои храни да избягвате и кои дни може да консумирате без угризения на съвестта, нищо че се водят калорични. Без угризения, но не и без граници.

 

На повечето места, освен тест, ще ви изготвят и примерно меню, което ще ви помогне да се отървете от излишните килограми. Основното, което трябва да направите е да намалите до минимум храните, които вашият организъм не обработва добре и трупа излишни килограми и да започнете да спортувате. В противен случай ще отслабнете, но и кожата ви ще се отпусне, а това е грозна гледка.

Автор: Ралица Солакова