Какъв бански ще стои добре на твоята фигура

2012-06-12 17:44:00
Какъв бански ще стои добре на твоята фигура
Снимка: sxc.hu

Лятото официално започна и заедно с него подготовката за плажа.

 

Банският костюм, както и аксесоарите към него са неизменна част от летния ни гардероб.

 

Моделът бански трябва да е подбран много внимателно, за да подчертава качествата на фигурата ни и съответно да скрива някои недостатъци.

 

Какъв бански костюм да подберете, според вашата фигура:

 

Дамите с повече излишни мазнини в областта на талията и ханша е добре да се насочат към цял бански. Той ще прикрие „паласките“, ще ги стегне и придаде един добър вид на тялото ви.

 

 

Дамите с малки гърди е препоръчително да избират бански костюм тип половинки. Бюстието да е с допълнителни банели, за да повдигне гърдите и да имитира големина. Ако изберете цял бански, имайте предвид, че той ще сплеска бюста и ще го дърпа надолу, с което визуално ще го намали още повече.

 

Жените с по-едър бюст могат спокойно да изберат и двата типа бански – цял и половинки. И в двата костюма гърдите ще са подчертани идеално.

 

Дамите с пищни фигури е добре да се обзаведат с парео или ефирна поличка за плажа – така ще сте стилна на плажа и ще прикриете физическите несъвършенства.

 

Монокините са свежи и секси вариант, но са подходящи само при жени с изящна фигура или заоблени, стегнати дупета.

 

Банският тип прашка отдавна не е сред модните решения на дизайнерите, които категорично го отхвърлят.

 

Още полезни статии четете в Az-jenata.bg

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
VeselaB
преди 8 години

Богат избор от бански имат Тиара Галиано.Модели за всеки вкус.Аз вече си взех от тях. Готова съм за сезона.

jghgh
преди 12 години

Не бих казала, че тенът не е полезен. По-скоро ако не се печем на слънце умерено, не е полезно. В крайна сметка от неизлизане на слънце също има поражения върху здравето на човек. Всичко трябва да си е с мярка - и покриването, и излагането на слънце :) Но не това е темата, разбира се.

sweetxstar
преди 12 години

Eeee..купила съм си грешен ;хх ужс Не отиваме на плажа за да ни гледат а за да се забавлявам и не да да се опаковаме в чаршафи като някоя монахиня ххах.

Hayashi
преди 12 години

Тенът така или иначе не е особено полезен за кожата.

bubkaa93
преди 12 години

jghgh права си :)например тип прашка може да не са на мода вече,но после като цялото ти тяло е тъмно и само *** бял става супер кофти .. ;х

SisiJ
преди 12 години

не нося бански , да не влиза пясък.. не за друго :D :D хихи

jghgh
преди 12 години

да бе, аман. нека не хващаме тен и се покриваме, защото имаме някакви несъвършенства. няма смисъл от това според мен :) защото аз поне на плаж отивам на тена, а не да мисля как ми изглеждат формите. е, който е толкова комплексиран, нека се покрива с летни шалчета, цял бански и т.н.такива статии не че нямат за цел точно да комплексират всекиго с тези съвети за дрехи според фигурата и какво били казвали дизайнерите :D

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия