Грабваща фотосесия на Fashion Days за 2012 г

2012-06-12 16:28:00
Грабваща фотосесия на Fashion Days за 2012 г
Снимка: Васил Германов

В началото на месец май най-големият клуб за онлайн пазаруване в Централна и Източна Европа - Fashion Days, засне стилна фотосесия с български модели, която ще популяризира марката в 6-те европейски държави, където компанията има пазарно присъствие. Решението снимките да се проведат у нас беше взето от централата на марката в Швейцария. Те гласуваха доверие на българските професионалисти, които пресъздадоха стремежа на Fashion Days да провокират всеки свой почитател да открие своя индивидуален стил. От този месец лицата на Екатерина Пенева, Кристина Несторова, Мария Митева и Мария Шейтанова от Визаж модел груп, както и на момчетата от Ивет фешън – Иво Аръков, Николай Николов и Давид Страхан, красят кампании на марката в България, Румъния, Чехия, Унгария, Словакия и Словения.

 

За да затвърди високото ниво на качество, което предлага, Fashion Days покани някои от най-актуалните модни специалисти у нас да създадат неповторима визия за новите лица на марката. Стилистът Хубен Хубенов подбра най-подходящите облекла и аксесоари за всеки от моделите, а топ гримьорът Слав претвори истинска магия от цветове. Талантливият фотограф Васил Германов избра подходящата светлина и декор, за да допълни красотата на дрехите и моделите.

 

 

Целта на проекта е да популяризира Fashion Days не само в България, но и в останалите европейски страни, в които компанията има пазарно присъствие. Благодарение на качеството на продуктите и услугите, които предлага, Fashion Days доказва ежедневно, че е абсолютен експерт в модата.

 

В основата на Fashion Days е идеята да предостави на клиентите си луксозни продукти по достъпен и удобен начин. Изключително динамично развиващия се моден клуб за онлайн пазаруване, който днес има над 2 000 000 почитатели в 6 европейски държави е създаден от креативните швейцарци Ян Вихр и Маркус Окумус през юли 2009 г. в Цюрих. Освен в Швейцария, където е централата на Fashion Days, и в Германия, където компанията има офис, сайтове за пазаруване има в България, Румъния, Чехия, Унгария, Словакия и Словения. Само за 3 години компанията се превръща в пазарен лидер във всички тези страни, като осигурява над 300 атрактивни работни места. До края на годината се очаква Полша, Литва, Латвия и Естония да се присъединят към групата на Fashion Days и да преоткрият предимствата и удобствата от пазаруването в онлайн клуба.

 

Компанията е предпочитан партньор на едни от най-популярните модни марки и производители в света, като предлага техните продукти с отстъпки до -80%. Благодарение на качеството на продуктите и услугите си, Fashion Days успява да се докаже и като абсолютен експерт в модата, приел като своя мисия да помага на клиентитe да експериментират, усъвършенстват и разнообразяват индивидуалния си стил.


Вижте останалите свежи снимки тук :

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
koshtramba
преди 12 години

А, видях я.

koshtramba
преди 12 години

Де е фотосесията?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия