Темите за секс са полезни за женското здраве

Статията е подходяща за лица над 18-годишна възраст!   Когато момичетата излязат по женски, най-често коментират своите гаджета и сексуалния живот, който водят. Оказа се, че тези разговори са п

2012-04-02 12:34:00
Темите за секс са полезни за женското здраве
Жените трябва да внимават на кого се доверяват. Снимка: sxc.hu

Статията е подходяща за лица над 18-годишна възраст!

 

Когато момичетата излязат по женски, най-често коментират своите гаджета и сексуалния живот, който водят. Оказа се, че тези разговори са полезни за женската психика, пише в. „Сън“.

 

Младите момичета изобщо не се притесняват да водят такива разговори. Те не се притесняват, когато обсъждат колко оргазма са получили, дали техният партньор е добър в леглото, колко често правят секс, дали страдат от болест, предавана по полов път и т.н.

 

 

Хубаво е, че не се свенят да си споделят, защото тези разговори са полезни за тях. Те стимулират физическата активност и жизнеността на представителките на нежния пол и намаляват стреса.

 

Споделянето е полезно, но е важно с кого се водят тези разговори. Никоя жена не иска тайните й да бъдат разпространявани. Тя няма против да споделя личния си живот, но иска с него да са наясно най-близките й приятелки, а не приятелките на приятелките на приятелките...

 

Разбира се, има и жени, които не обичат да разказват какво се случва в тяхната спалня. Но дамите са интуитивни личности и усещат кога някой е благоразположен да споделя и кога не.

 

(БТА)

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия