Здравословни проблеми, причинени от модните тенденции

2012-03-05 12:34:00
Здравословни проблеми, причинени от модните тенденции

Почти всеки млад човек има желание да бъда в крак с модата, като в това няма нищо лошо, стига модните тенденции да не застрашават здравето му. Вижте кои са дрехите, които могат сериозно да ви навредят.



Миниполите стоят секси на дамите, но определено не са препоръчителни, когато навън е студено. Те са едни от виновниците за появата на целулит по женските крака, защото организмът реагира на ниските температури, като увеличава подкожния слой мазнина.



Слабите момичета обичат да носят тесни панталони, които да подчертават тялото им. Те обаче не са наясно, че по този начин нарушават правилното си кръвоснабдяване, може да получат мускулни спазми или „Синдром на тесните дънки“. При него момичетата имат хроничен стомашен дискомфорт, болки в краката и киселини. Ако носят и колан, който допълнително ги стяга, е напълно възможно да увредят своите вътрешни органи.



Прашките са предпочитано бельо през горещите летни месеци, но и те крият своите здравословни рискове. Острите им ръбове дразнят кожата, а тънката лента отзад с лекота пренася бактерии от ануса към влагалището и спомага за развитието на гъбични инфекции. Зимата момичетата трябва да забравят за прашките, защото освен гореспоменатите здравословни проблеми, могат да се сдобият с цистит или проблеми с бъбреците.





Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ludborec
преди 12 години

xaxa tva za pra6kite me ubi...


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия