18 000 000 получават наранявания по време на секс

Сексът определено е много приятно занимание, но се оказа, че може да бъде и опасно. Според учени от Великобритания близо 18 000 000 британци са получили контузии, докато са се забавлявали по

2012-02-20 21:49:00
18 000 000 получават наранявания по време на секс

Сексът определено е много приятно занимание, но се оказа, че може да бъде и опасно. Според учени от Великобритания близо 18 000 000 британци са получили контузии, докато са се забавлявали под завивките.

 

33% от населението на Англия са получири сериозни наранявания по време на секс. Най-опасни са рамката на кревата и диваните. Жените са получавали доста контузии заради блъскането в главата в стената.

 

Всяка десета девойка е падала поне веднъж от леглото или стълбите. Другите контузии са се получавали от столове, маси и шкафове, където двойките обичат да разнообразяват сексуалния си живот.

 

 

Най-безопасният уред е пералнята. Само една на всеки 50 представителки на нежния пол е получавала наранявания от пералната машина. 5% споделят, че нараняванията, които са получили по време на секс, са били толкова тежки, че е трябвало да си вземат болнични.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
noneofyourbusiness
преди 12 години

всяка втора статия : това опасно, онова опасно..... оляхте се

shenol mehme
преди 12 години

yakoeeeeeeeeee

stanimira10
преди 12 години

Е на това му се вика луд секс че чак да си вземеш болнични

loshata_96
преди 12 години

"Най-безопасният уред е пералнята" FTW?! :)

scrooper
преди 12 години

к'во ни плашат...

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия