Как да премахнем стриите си ?

Ето няколко метода, които биха помогнали при премахването на стрии. Не се заблуждавайте обаче, че ще се отървете напълно от тях, тъй като това е невъзможно. Чрез тези методи ще подобрите еластичността

2012-02-09 00:55:00
Как да премахнем стриите си ?

Ето няколко метода, които биха помогнали при премахването на стрии. Не се заблуждавайте обаче, че ще се отървете напълно от тях, тъй като това е невъзможно. Чрез тези методи ще подобрите еластичността на кожата си и в комбинация с правилно хранене, спорт и набавяне на достатъчно количество вода, значително ще подобрите състоянието й като цяло, а това ще доведе до драстично намаляване на видимите стрии. Методите са следните:

 


- масажи с какаово масло - необходимо е към какаовото масло да се добавят няколко супени лъжици витамин Е, четири супени лъжици пчелен восък  и масло от пшеничен зародиш. Съставките се загряват и се разбъркват и след това се поставят в подходящ съд. С получената смес се правят масажи всеки ден.

 


- масажи с крем от авокадо - прибавят се четири супени лъжици зехтин и гел от Алое Вера, шест супени лъжици витамин Е и пет - витамин А. Получената смес се разбърква с помощта на блендер и се нанася върху кожата два пъти дневно. След като престои около 30 минути, се отмива с хладка вода.

 


- масажи с масло от ший - то е богато на витамин А, който спомага за повишаване здравината на кожата.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
lude7ina
преди 12 години

Какаовото масло не помага за премахването на стрии. Това е мит. Кофеинът помага.

Sarafina
преди 12 години

кажи името на крема

kayns
преди 12 години

Защо трябва да се премахват?На бицепси, рамена или гърди изглеждат много яко(ако не са много тъмни, разбира се):DСериозно, преди 2-3 години и аз имах.Майка психяса, когато личния ни лекар каза, че стриите можели да бъдат симптом на чернодробна недостатъчност:D.После отидохме на дерматолог,той ми изписа един крем и за 2-3 месеца доста избледняха.

deqnchety
преди 12 години

мм интересно :) . . . чувала съм, че масажа помага много за целулита, но не знаех, че и за стрийте ...

berrynia
преди 12 години

с една дума- масажи

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия