Няколко храни, които ще ви направят щастливи

2012-02-07 23:43:00
Няколко храни, които ще ви направят щастливи

Ако искате да бъдете истински щастливи не пропускайте консумацията на следните 5 храни:

 


1. Чесън - има хора, които направо не понасят миризмата на чесъна, но трябва да се опитвам от време на време да го консумират. Той е естествен антибиотик и значително подобрява кръвообращението. По този начин човек се чувства по-жив и щастлив.

 


2. Шоколад - малко са хората, които се лишават от това сладко изкушение. Не спирайте консумацията му заради вашата талия, просто си хапвайте в границите на разумното.

 


3. Мед - благодарение на меда ние сме по-издръжливи и по-усмихнати. Старайте се да хапвате по една лъжичка мед всеки ден, за да не слиза усмивката от лицето ви.

 


4. Бадеми - в тях има голямо количество аминокиселини, която също подобряват кръвообращението. Така ние ставаме доста по-весели, енергични и усмихнати.

 


5. Авокадо - в този плод има доста фолиева киселина, която стимулира производството на хормона на щастието и подобрява метаболизма. Ако често си хапваме авокадо, това ни гарантира да сме по-ведри и щастливи през деня.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
ilikeitdirtyX
преди 12 години

Това авокадо не мога да го понасям, гадост!

Renesmee_Cullen
преди 12 години

а как се пълнее от тези неща, не е истина просто:) но....така е.. дебелите хора са щастливи хора! :D

sashunkaa
преди 12 години

ммм шоколад :) Той прави направо чудеса :))

Йоана Павлова
преди 12 години

шоколада наистина ме прави щастлива

npp
преди 12 години

иначе чесъна наистина е много полезен, това е едно от най-мощните оздравителни средства, които са произвеждани изцяло от майката природа

npp
преди 12 години

комбинацията от чесън и захари може да предизвика доста гадни реакци в стомаха а оттам и в останалата част от храносмилателният тракт, плюс това ежедневният прем на чесън в големи количества, може да предизвика дисбактериоза в червата и организма, поради което унищожаване на полезната микрофлора, това може да предизвика влошаване на състоянието

yana0404
преди 12 години

Храната не ни прави щастливи,а това което сме си направили.Аз ще съм много по-щастлива ако съм направила нещо като примерно 6 в училище.<- Не че е нещо специално ама....

FuCKkK13
преди 12 години

не знам кой я е писал тая статия,но е грешна ;) .. меда колкото е полезен толкова е и вреден.. а една лъжица на ден е много - говорим за истински мед ;)

HolyShit
преди 12 години

Аз защо като ги ям пък не усещам това огромно щастие? Може би заради милионите проблеми на всекидневието..?

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия