Използвайте био боя, за да имате красива коса

През 2012 година нюансът на косата трябва да съответства на тена на кожата и на цвета на очите ни. Натуралните цветове могат да подчертаят естествената ни красота, като вече може да постигнем този ефе

2012-01-26 23:49:00
Използвайте био боя, за да имате красива коса

През 2012 година нюансът на косата трябва да съответства на тена на кожата и на цвета на очите ни. Натуралните цветове могат да подчертаят естествената ни красота, като вече може да постигнем този ефект с растителна боя за коса.

Въпреки новите технологии, боите за коси са направени от химични елементи и техните реакции. Съответно човек може да има някаква алергия към тази боя за коса или да получи страничен ефект от нея.

Най-често срещаните проблеми са косопад, сърбеж и парене. Ако искаме да имаме красива коса, която в същото време е здрава и изглежда добре, то е хубаво да я боядисваме с боя за коса, направена от натурални съставки.

Био боята е направена от натурални цветове от къна, ревен, орехови черупки, лайка. В боята има и зелена глина, която помага за покриването на белите коси. В нея също има масло от жожоба и пшеничен протеин, които подхранват косата и я правят здрава и лъскава. В био боята липсват продукти като перхидрол, синтетични оцветители, аромати, амоняк и консерванти, които са едни от най-вредните във всички козметични продукти.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия