Козметичка уголемява гърди, като ги мачка

Козметичката Кемика На Сохнгхла практикува нов метод за уголемяване на гърдите. За да направи желаната от клиентките си корекция на бюста, жената използва единствено ръцете си. Благодарение на тях тя

2012-01-16 22:40:00
Козметичка уголемява гърди, като ги мачка

Козметичката Кемика На Сохнгхла практикува нов метод за уголемяване на гърдите. За да направи желаната от клиентките си корекция на бюста, жената използва единствено ръцете си. Благодарение на тях тя може да увеличи гърдите с до две мерки.

Кемика предлага и други услуги - оправяне на лицето и премахване на бричове.

Козметичката мачка с ръце зоната, на която се прави съответната процедура, като хирургически инструменти не се използват. По време на манипулацията има лека болка, но тя е търпима. Цените на предлаганите от Кемика услуги са между 500 и 1 500 долара в зависимост коя част от тялото ще бъде коригирана - лицето, бедрата, дупето или бюста. За да има траен и добър резултат са нужни минимум четири сеанса.

Козметичката е научила тази техника от баба си, която пък е наследила занаята от своята майка. Кемика е първата, която има клиника и лиценз за дейността си и  е превърнала уменията си в доходоносен бизнес. До този момент кабинетът й е бил посетен от над 10 000 пациенти.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Nakadah
преди 12 години

И аз бих ги помачкал....10 000 пациента в какъв период от време?


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия