Кое води до увисване на гърдите?

С напредването на възрастта гърдите на жените започват да се отпускат предимно заради тяхното ЕГН, генът, ражданията и т.н. Има обаче и други фактори, които оказват влияние, но които зависят от нас и

2012-01-09 22:38:00
Кое води до увисване на гърдите?

С напредването на възрастта гърдите на жените започват да се отпускат предимно заради тяхното ЕГН, генът, ражданията и т.н. Има обаче и други фактори, които оказват влияние, но които зависят от нас и може да ги контролираме.

Всяка една жена има различни по форма и големина гърди. Дамите, които имат едър бюст, от рано започват да се притесняват, че гърдите им ще се отпуснат и ще придобият нежелана форма. Жените, които имат по-малки гърди, не се вълнуват особено от тази тема. Хубаво е все пак всички представителки на нежния пол да знаят кои са факторите от тяхното ежедневие, които влияят върху естествената форма на гърдите им. Вижте какво да избягвате да правите, за да се радвате дълго време на хубав и стегнат бюст:

1. Гореща вода - не е полезно да се къпете с прекалено гореща вода и често да ходите на сауна. Кожата на гърдите е нежна и от горещото се разпуска, като не е изключено ефектът да бъде необратим. Затова избягвайте високите температури и не прекалявайте със сауната и горещите душове.

2. Неправилна стойка - когато човек не стои правилно, той освен гръбначни изкривявания, може да си докара и отпускане на гърдите (това се отнася за жените, разбира се). Когато човек променя теглото си, без значение дали качва килограми или отслабва, неговата кожа се разтяга или отпуска. Така кожата губи своята еластичност и бюстът може да увисне безвъзвратно.

3. Цигари - в цигарите има вещества, които свиват кръвоносните съдове. Процесите на стареене се активизират, кожата губи своята еластичност и съответно гърдите увисват.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия