Защо китайската супа е много здравословна?

1. Процесът  на правене на супата не изисква  пържене с олио, което да навреди на здравето ти. 2. Китайските рецепти за супа са много ефективни и помагат за предотвратяването и лекуването на различни травми,заболявания, възстановяване след

2010-02-15 09:01:15
Защо китайската супа е много здравословна?
1. Процесът  на правене на супата не изисква  пържене с олио, което да навреди на здравето ти.
2. Китайските рецепти за супа са много ефективни и помагат за предотвратяването и лекуването на различни травми,заболявания, възстановяване след раждане.
3. Лесна е за смилане от организма и бързото усвояване на витамини.
4. Лесно се приготвя. Единственото,което трябва да направиш ,е да вземеш всички съставки, да ги поставиш във вода и да ги сложиш на котлона. Ако работиш по цял ден и си изморен/а ,това няма да отнеме много време.
5. За хората,които желаят да отслабнат или да са в по-добра форма,  китайската супа е много добър вариант.

Съставки:

1.Пилешки ребърца-200г.
2.Пресен лук-2бр.
3.Червен лук-1бр.
4.Домат-1бр.
5.Зелена чушка-1бр.
6.Бяло зеле-200гр.
7.Целина-100г.
8.Сол - 1чаена лъж.

Накиснете ребърцата в гореща вода за няколко минутки (3-4). Измитийте ги след това със студена вода и ги оставете да поизсъхнат малко.

Нарежете  всичките растителни съставки  на малки парченца. Сложете пилешките ребърца заедно с останалите съставки в гореща вода (3-4 големи чаши) и чакайте да кипне. След като кипне оставете супата да се готви на слаб котлон за около 30минути. След като мине това време,извадете  съставките освен месото.  Нека то да се вари още 1 час. Накрая добавете сол, кориандър и пипер. И готово. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия