Задръж фитнес формата си в действие!!!

„Най-важното нещо, което би могъл да направиш за твоето здраве в днешно време е да ходиш 30 минути и след това да се обадиш на приятеля си”. Това го казва Майкъл Ройзен, доктор, главен офицер и председател на Кливландската клиника по крас

2009-11-23 08:45:03
Задръж  фитнес формата си в действие!!!
„Най-важното нещо, което би могъл да направиш за твоето здраве в днешно време е да ходиш 30 минути и след това да се обадиш на приятеля си”. Това го казва Майкъл Ройзен, доктор, главен офицер и председател на Кливландската клиника по красота.

Тази приятелска фитнес връзка – да бъдеш приятел и да имаш приятел, е жизненоважна да поддържа твоята фитнес форма в действие. Ти и твоя фитнес приятел трябва да се поддържате, да бъдете любезни и да не се „съдите” един друг. И ако си ходил 30 минути само заради това да се прибереш вкъщи и да изядеш седем сладкиша, трябва да бъдеш уверен, че твоят приятел няма да ти се сърди и кара.

„Твоята работа с приятелят ти е да разбереш как се чувстваш и как тя или той би могъл да те насърчи да промениш твоето поведение така, че да можеш да се върнеш към здравословното действие отново” - казва доктор Ройзен

Приятелската система работи като джипиес навигаторска система за кола, която ти помага да се придвижваш в правилна посока без някой да те съди. Насочи се към своята дестинация и системата ще разпредели твоята настояща и финална позиция.

Когато продължиш  в грешна посока,системата няма да ти мърмори,да ти крещи или да ти каже: „в следващия възможен момент направете обратен завой към изхода”.

Джипиесът разпознава грешките и просто те насочва към правилния път.

„Това е мисълта,която  ти и твоят фитнес приятел трябва да имате”-казва доктор Ройзен.Ти и твоят приятел ще извършвате„грешни завой”. Ти ще тръгваш наляво към сладкишите,надясно към чийзкейка и от време на време  ще спреш,за да пресечеш към палачинките или наденицата. „Това значи ли,че трябва да паркираш колата си и да спреш да правиш здравословни неща”.Разбира се, че не!!!

„Разберете ,че трябва да спрете да правите грешни неща”-казва докторът.”Ако твоят приятел може да те насърчава към правилния път,както и ти него, то всеки от вас може да направи завой и да остане на пътя на здравето”. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия