ВУЗФ и MFG стартираха съвместна програма за лидерско развитие

2019-11-18 14:38:00
ВУЗФ и MFG стартираха съвместна програма за лидерско развитие
Снимка: ВУЗФ

Стартира първата съвместна обучителна програма между небанковия финансов холдинг Management Financial Group (MFG) и водещия бизнес университет Висше училище по застраховане и финанси в София (ВУЗФ), която ще продължи пет месеца. В рамките ѝ влизат модулни обучения по ключови за средния и висш мениджмънт компетенции. Обучението цели да предоставя на участниците цялостна картина на организациите, структуриране и методология на управлението и да ги подготви за предизвикателствата на топ мениджърските позиции в съществуващите бизнеси на MFG в страната и чужбина, както и на новооткриващи се пазари и компании.

 

Бизнес обучителната програма на MFG и ВУЗФ включва теоретична подготовка в управленското счетоводство, управлението на проекти, маркетинга, управлението на човешките ресурси, информационните технологии, оперативното управление, корпоративните финанси, кредитния риск и бизнес анализа, планирането и прогнозирането. Освен лекционна част с доказани преподаватели от екипа на бинзес университета ВУЗФ като проф. д-р Боян Дуранкев, доц. д-р Любка Ценова, доц. д-р Боян Жеков, доц. д-р Станислав Димитров, доц. д-р Красимир Тодоров и др., модулите включват и сериозни практически казуси и работа. Първият модул, с който програмата започна на 15 ноември, е „Въведение в управленско счетоводство“ с лектор гл. ас. д-р Бисер Райнов.

 

Курсът за лидерско развитие на MFG и ВУЗФ е част от дългосрочната мисия на бизнес университета да създава иновативни програми с водещи работодатели у нас, с които да осъществи ефективна връзка между висшето образование и бизнеса, подготвяйки специалисти за професии, от които пазарът има нужда. Благодарение на тесните си контакти с компании от всички сфери на бизнеса, водещи преподаватели и съвременен метод на обучение, в който практиката е водеща, дипломантите на ВУЗФ са сред най-високоплатените в страната, като над 90% от тях се реализират професионално по специалността си.

 

Management Financial Group е доказан работодател на пазара на труда в страната и устойчиво се грижи за развитието на кадрите в компанията и насърчаването и повишаването на техните квалификации и потенциал.

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия