Какви парфюми ви подхождат според цвета на косата ви

Всеки един човек харесва определени аромати и затова на пазара има толкова много различни парфюми, задоволяващи предпочитанията на всеки един човек. Когато си купувате нов парфюм, не забравяйте да се

2012-03-05 13:45:00
Какви парфюми ви подхождат според цвета на косата ви

Всеки един човек харесва определени аромати и затова на пазара има толкова много различни парфюми, задоволяващи предпочитанията на всеки един човек. Когато си купувате нов парфюм, не забравяйте да се съобразите, освен с модните тенденции и със своите лични предпочитания.

 

Ако искате ароматът ви да бъде максимално дълго върху вашето тяло, то пръснете от парфюма си директно върху своята кожа, а не върху косата си или дрехите, с които сте облечени. Не забравяйте факта, че мирисът се движи отдолу нагоре и най-бързо изчезва ароматът, поставен зад ушите. Препоръчително е да се пръскате на пулсовите точки – зоната на гърдите, китките, сгъвката на лакътя, шията и зад ушите.

 

Ароматът на един парфюм се променя и според нещата, които консумираме. Мазната и калорична храна прави миризмите по-интензивни. Ако температурата на тялото се повиши, ароматът също се усилва. Мирисът се променя и от тютюнопушенето и употребата на някои медикаменти.

 

Всяка дама има свои лични предпочитания за парфюмите, които ползва, но все пак има аромати, които се харесват предимно от блондинките, брюнетките и червенокосите жени.

 

На представителките на нежния пол, които имат огнени коси, не им отиват аромати, в които има осезаемо присъствие на тревисти нотки. На брюнетките пък им подхождат тежките източни аромати, докато за блондинките са препоръчителни парфюми, които ухаят на свежи цветя. Интересен е фактът, че на светлокосите дами кожата е по-суха и затова ароматът на парфюмите се задържа доста трудно.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
LoveAndLife
преди 12 години

Да, действително е така - кожата, която е по-склонна към омазняване задържа по-дълго аромата, отколкото сухата кожа :)

ccdesigns
преди 12 години

Potato.


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия