НЕ на силикона!

2011-12-24 01:01:00
НЕ на силикона!

Шефката на агенция "Визаж" Жени Калканджиева има желание силиконът да бъде забранен. Тя смята, че една жена трябва да легне под ножа, едва когато има наистина нужда да го направи - например след преживяна травма или някакъв инцидент. Трябва да има и минимална възрастова граница, като е хубаво тя да бъде 21-годишна възраст.

Дори девойките, които са навършили 21 години не са достатъчни зрели, за да взимат такива решения. Хубаво е да съзреят и тогава да започват с тези неща, за да могат да усетят разликата в количеството и как една такава операция ще промени външния им вид.

Българските момичета трябва да осъзнаят, че не устните и големите гърди ще им донесат здрава връзка, изпълнена с любов. Една жена не трябва да има самочувствие, основано на нейния външен вид, а на акъла, който има и това, което е успяла да постигне.

Жени Калканджиева призовава всички родители да не дават пари на своите деца за такива операции и да не правят подаръци "нов бюст" на абитуриентките. Вече са доста малко девойките, които нямат някакви корекции по себе си.

В Бразилия, например, пластичните хирурзи са като художници и като цяло лекарите в чужбина се интересуват от пациентите си. Те биха дали компетентното си мнение колко кубика биха отивали на едно момиче и дали изобщо има нужда от корекции, а няма да правят всичко възможно да убедят девойката да легне под ножа, само, за да й вземат парите.

Жени Калканджиева не е първата дама, която е против силикона. В началото на 2010 година Белослава и нейната майка Анета Сотирова основаха неформален клуб на биожените. В него имат право да участват всички представителки на нежния пол, които нямат корекции по себе си.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
DoublePleasure
преди 12 години

ДА НА ЕСТЕСТВЕНАТА КРАСОТА !

rlii98
преди 12 години

против съм!

vasi_a6li
преди 12 години

Az sam protiv silikona !!!!


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия