Как да изглеждате слаби в Новогодишната нощ?

2011-12-18 22:05:00
Как да изглеждате слаби в Новогодишната нощ?

Новогодишната нощ приближава с всяка изминала секунда и момичетата вече трескаво обмислят как да се издокарат, за да съберат погледите на околните. Всяка жена иска да изглежда максимално добре и слаба, разбира се. Не всяка обаче има волята да е на диета и да спортува редовно, затова, за да постигне желанието си, трябва да следва няколко съвета:

1. Нека обувките ви бъдат на висок ток - това не означава да си купите някакви кокили, просто не обувайте обувки на равна подметка. Като прибавите няколко сантиметра към височината си ще удължите своя силует и така ще скриете излишните килограми.

2. Не се обличайте с широки дрехи - сигурно смятате, че когато облечете някаква широка дреха тя ще прикрие излишните ви килограми, но се лъжете. По-добре носете дрехи, които са по тялото ви(разбира се, не си купувайте малки размери, които ще ви се впият и ще изглеждате смешно), а не някакви торби, които ще създават илюзията, че сте по-едра, отколкото сте всъщност.

3. Подобрете стойката си - когато човек ходи отпуснато и/или прегърбено, то няма как коремът му да не изглежда увиснал и да не се набива на очи. Опитайте са да стоите изправени и раменете ви да са назад.

4. Привлечете погледа на хората нагоре - ако не искате да ви гледат в бедрата или талията, просто привлечете погледа на околните към горната част на тялото си. Носете хубави блузи, които имат деколтета и избирайте подходящи десени, подчертаващи формите ви. Наблегнете на красивите аксесоари, за да привлечете вниманието към лицето си.

Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия