Характерът на мъжа според храната, която предпочита

Много  отдавна  учените  са установили връзката между пристрастията  на човека  и  неговия характер. Специалистите стигат и по-далеч -  според тях  е много лесно да се установи мъжкият характер  по &nbs

2011-07-30 16:21:15
Характерът на мъжа  според храната, която предпочита
Много  отдавна  учените  са установили връзката между пристрастията  на човека  и  неговия характер. Специалистите стигат и по-далеч -  според тях  е много лесно да се установи мъжкият характер  по  хранителните предпочитания.

Ако вашият партньор поглъща блокчета шоколад, кифли, вафли, пасти и други  сладости, а
в чашката си с кафе слага 3-4 лъжички захар - това говори, че не му достига любов и взаимно разбирателство. Любителите на сладко са много привързани към  приятелите, семейството и колегите. Те обичат да се вглеждат в себе си и  тъй като изпитват недоволство от собствената си персона, подслаждат живота си със сладкиши.

Любителите на месо са реалисти, хора властни и агресивни.  Тези мъже направо озверяват, ако вместо печено месо на вечеря им се предложи лека зеленчукова салата.

Феновете на ‘фастфууд’ обичат да вършат всичко бързо. Те са живи и енергични, всякаква
бюрокрация ги изкарва  от кожата им, а рутината просто ги убива.

Страстта към млечни продукти  издава желание за грижа за някого. Тези мъже са много  грижовни и нежни. Те обичат децата и животните и мечтаят за голямо семейство.

Тези, които мразят деликатесите и екзотичните продукти, са хора недоволни от живота си.
Те смятат всички тези   неща за безполезен харч. Те предпочитат овесена каша пред коктейл от  скариди. Гастрономите пък са хора веселяци, нямат нищо против да експериментират и то не само с храната, но и в … секса.

Любителите на лютото, подправките и сосовете са темпераментни и страстни  и търсачи на приключения. Мъжете, които обичат ядки пък  искат постоянно да бъдат първи и да побеждават, във всичко.

Чувствителните мъже могат да  поглъщат краставици с килограми. Любителите на зеле и бобови растения пък са мудни и склонни да се съмняват във всичко.

Любителите на сурови моркови и ябълки с най-устойчивите  психически хора, които са готови винаги да решат всеки проблем по мъжки и да отстъпят на по-слабата половинка... Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия