Красиви и подредени зъби – мисията възможна!

Инвизалайн или брекети - решаваш ти! Кой не си е мечтал за усмика като на холивудската зведа? За да имаме красиви и добре подредени зъби обаче, трябва да прибегнем до средствата на съвременната дентална медицина. За щастие, можем да избираме какви

2011-03-02 14:09:59
Красиви и подредени зъби – мисията възможна!
Инвизалайн или брекети - решаваш ти!

Кой не си е мечтал за усмика като на холивудската зведа? За да имаме красиви и добре подредени зъби обаче, трябва да прибегнем до средствата на съвременната дентална медицина. За щастие, можем да избираме какви шини да носим:

- Брекети – малки пластинки, които се залепват върху зъбите и имат хоризонтален улей, в който се поставя метална дъга. Напоследък се украсяват с различни цветни ластици, които освен, че придават закачлив фешън вид, са част от ортодонтското лечение. Ако сте фен на пиърсинга или тежката хеви метъл музика (а дори и да не сте), брекетите могат да ви бъдат аксесоар и да станат част от вашия стил. 

Ако обаче за нищо на света, не искате никой да разбира, че носите шини за изправяне на зъбите, то решение и за вас има!

- Инвизалайн (Invisalign) са прозрачни шини, № 1 сред тийнейджърите (както и сред възрастните) в САЩ. Голямото им предимство е, че не се виждат, свалят се по време на хранене и спомагат за спазването на отлична орална хигиена. За изработването им се използва 3D компютърна технология и предварително можете да видите крайния резултат на филм.
Каквото и да избере – Инвизалайн или брекети – резултатът винаги ще е един – красиво подредени зъби и усмивка, на която никой няма да може да устои.

Само през март дентален център Медикъл Дент ще провежда безплатни консултации по ортодонтия, на които ще разберете, кой вариант е най-подходят за вашия клиничен случай. За информация и записване www.medicaldent.bg
Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия