Странни човешки преобразувания по тялото

Татуировка  на окото Татуиране на роговицата. Това се прави отпреди много години - още от началото на  19 век и служило за коригиране белези и дефекти на роговицата. След време обрисуването става по-рядко явление тъй като навлизат контактн

2010-02-22 09:59:55
Странни човешки преобразувания по тялото
Татуировка  на окото
Татуиране на роговицата. Това се прави отпреди много години - още от началото на  19 век и служило за коригиране белези и дефекти на роговицата. След време обрисуването става по-рядко явление тъй като навлизат контактните лещи и технологиите за лечение се развиват все повече и повече.

Разрязване на кожата
Води се творческо и артистично прилагането на белези по контролиран начин. Белезите се оформят чрез разрязване на кожата.

3D арт имплант
Вкарват се различни обекти под кожата и така повърхността й се променя. Популяризирането на това изкуство се осъществява от Стив Хауърд. Пример за това са рог имплантите. Първо под кожата се поставят по-малки рогове от желаните, за да се разтегне кожата, след което се поставят все по-големи и това се повтаря до достигане до желания размер. Има рискове от възпаление на кожата над импланта ако процедурата се направи за много кратко време.

Корсет пиърсинг
Една  от най-новите промени  по тялото е корсет пиърсингът. Това представлява поредица от пиърсинги, които са разположени на гърба от ляво и отдялсно на гръбнака, в две вертикални колони. Дупките по пиърсингите са равен брой и са свързани с панделка. Изглежда все едно момичето носи корсет.

Брандинг
Може би това  е едно от най-болезнените неща, които човек може да направи като модификация по тялото си. Пълният брандинг по тялото, представлява  докрай нагорещено желязо,чрез което се изгаря кожата и се правят различни рисунки, татуси, фигури и т.н. Изгарянето е от трета степен, при което се нарушават невроните. На мястото на изгоряното никога повече не се възвръща чувствителността.

Масаж окачване
Тялото  на човека се набожда  с кукички за риболов  и след това се вдига  във въздуха за известно време да виси.

Езикоразделяне
Разрязване  езика по средата  на две. След като се разреже езикът, двете части спокойно могат да се движат независимо една от друга. Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия