Грижа за кожата

Имаш ли чувствителна, лесно ранима кожа? Или просто искаш кожата ти да изглежда перфектна през цялото време, без да я обременяваш? Ако е така, то новата лекарска формула е точно за теб. Извинявайте! Звуча като раклама, но това е вярно! Мога да се зак

2011-11-07 00:00:00
Грижа за кожата
Имаш ли чувствителна, лесно ранима кожа? Или просто искаш кожата ти да изглежда перфектна през цялото време, без да я обременяваш? Ако е така, то новата лекарска формула е точно за теб. Извинявайте! Звуча като раклама, но това е вярно! Мога да се закълна за качествата на основната й линия. Понастоящем използвам три от нейните продукти върху лицето си и дори не можете да познаете, че се мажа с тях. Всички продукти на Новата Лекарска Формула са хипоалергични и не запушват порите.


Пудра, на основата на минерали

Дори когато я нанесете върху пудра на основата на талк, която доста изсушава или е тебеширена (ако погледнете отблизо, ще видите малките нежни косъмчета върху лицето ви, покрити с пудра) тази пудра не стои така. Дори ако лицето ви е леко сипкаво, тази пудра няма да го подсили. Понякога, с други пудри, кожата ви изглежда толкова гладка, все едно че е фалшива. Тази пудра премахва мазното лъщене (като продължава да всмуква мазнината през целия ден) и отразява естествено светлината, така че лицето ви ще грее. Главната цел на тази пудра е да премахне мазното лъщене, да прикрие малките недостатъци и да свие порите!


Коректор за областта под очите

Когато за първи път видите този коректор-стик, ще си помислите: „Какво, той е ЖЪЛТ!!” Истината е, че жълтият цвят неутрализира тъмните петна. Когато го нанесете, няма да видите нито жълто нито тъмни кръгове под очите си!!


Коректор за червени петна

Това е моето спасение от големите, червени демони. Стикчето, всъщност е зелено, защото зеленият цвят неутрализира червенината на пъпките и ги скрива под основата.
Когато разглеждате тези продукти в магазините, ще забележите, че те са по-скъпи от средно скъпата козметика. Предимството при тях е, че използвате много по-малко, отколкото от останалите, защото много малко количество е нужно, за да изглиждате прекрасно. Ако все пак сте предпазливи, вземете си от продуктите от място, където можете да върнете стоката след като сте я пробвали! Автор: Албена Иванова

КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
Geri:)
преди 12 години

Интересна статия, но нямаше да е лошо да пише марката на "чудотворния" продукт.=)

INOA
преди 12 години

Здравейте, имам проблемна кожа и наскоро си взех дарсонвал за дом. употреба, някои има ли и може ли да ме посъветва какви продукте се слагат на лицето преди и след процедурата. Мерси предварително!

sunshine.3
преди 12 години

Да... за раните по лицето всеки човек си ги има рано или късно аз вече две години се справям с тях по този начин: 1. Вечер си измивам лицето с хладка вода 2.Подсушавам го леко 3.Почивствам го с памуче и розова вода (1.20 лв в аптеките ;) ) 4.Намазвам ГО с крем Здраве лека формула ( към 3-4 лв.) Да на мен ми помага опитайте и вие ;) ;*

ioanna2519
преди 12 години

pi6ete mi ako znaete za nqkakva maska doma6no prigotvena za raz6ireni pori molq vi

wilsi__
преди 12 години

Не гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите, инаchе няма да ви е интересно! И така:1.Напиши името на човек от срещуположния пол.2.Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт,черен,зелен,син или червен3.Първият ти инициал: А-K,......Л-Р...,С-Я4.Месецът ти на раждане... ... 5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял6.Напиши името на човек от същия пол като теб7.Любимото ти число8.Калифорния или Флорида9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът10.Напиши желание.Отговорите:1.Това е името на човека,в който си истински влюбен.2.Ако си избрал:Червено - Ти си жив и изпълнен с любов.Черен - Ти си скромен и агресивен.Зелен - Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие.Син - Ти си човек със спонтанен характер.Жълт - Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора.3.Ако инициалът ти е:А-K - Имаш много приятели и любов в животаЛ-Р - Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро щеразцъфне.С-Я - Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро.4.Ако си роден през:Януари-Март - Годината ще е много добра и ще разбереш, че си севлюбил в този, който не си очаквал.Април-Юни - Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго.Юли-Септември - Ще имаш незабравима година с много промени.Октомври-Декември - Годината няма да е от най-добрите, но щеоткриеш сродна душа.5.Ако избереш:Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има многопромени и ще се радваш на тях.Бяло - Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и щенаправи всичко това, но може и да не го разбереш.6.Това е най-добрият ти приятел.7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота.8.Ако избереш:Калифорния - Обичаш приключенията.Флорида - Романтична душа си.9.Ако избереш:Езерото - Верен си на приятелите и си малко резервиран.Океан - Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора.10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснеш това в друг форум до 1 час!!!

Winterqueen
преди 12 години

Не само сутрин, и вечер. Даже вечер е по важно !

Winterqueen
преди 12 години

Най добре е, да оставим кожата си намира и да я мием сутрин само с вода. Аз поне така правя така и моята кожа е много, много добре !

kinder
преди 12 години

Аз искам някой който разбира от това да ми "предпише" някой кремче или лосион за лицето, преди имах пъпки сега почти нямам но избиват от време на време по някоя досадна, та не това ми е проблема, а че лицето ми се омазнява доста по бързо от нормалното и започва да лъщи, някой път дори се зачервява и е супер гадно, не съм ползвал до сега нищо за лицето просто го мия с вода, затова искам някой да ми каже нещо с което да спре това омазняване. :) Моля кажете точните имена и кое по колко пъти на и по кое време на деня да ползвам. :)

n3razum3n
преди 12 години

Izvinqvam se che pisha na latinica!Imam problem kojata mi e adski razranima imax pypki no slava bogu po4ti veche nqmam,no za smetka na tova poqvi li mi se pypka pipna li q i vednaga stava 4erveno petno,a v po-4estite slu4ai petno ot petnoto rana i posle kori4ka i taka minimum 1 sedmica dokato ot6umi vsi4ko ;X kajete mi kakvo da pravq pls Blagodarq vi :))))

nekaflude
преди 12 години

Никъде не видях имена на продукти? Ще може ли малко повече инфо?

Виж още

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия