Хит или Шит: Кайли Дженър като Мария-Антоанета

Звездата с изумителна фотосесия

2020-02-06 10:30:00
Хит или Шит: Кайли Дженър като Мария-Антоанета
Снимка: БГНЕС
Гласувай сега!

Кайли Дженър се превърна в съвременна Мария-Антоанета за специална фотосесия, направена за списанието "Harper's Bazaar".

 

22-годишната риалити звезда е на корицата на новия брой и дава интервю, в което говори за козметичната си империя, раздялата с Травис Скот, желанието си да има повече деца и т.н.

 

Но най-много впечатли феновете със секси снимките.

 

За да прилича на френската кралица Мария- Антоанета, Кайли позира с голяма руса къдрава перука, украсена с черна панделка. На един от фотосите, милиардерката е по цял черен бански и високи токчета, и позира до диспенсър за вода.

 

На друг кадър Дженър е гушнала дъщеря си Сторми и двете позират около много апетитни сладкиши - розова торта, кексчета с ягоди и т.н.

 

На една от снимките, Кайли е с огромна дълга официална рокля с буфан ръкави и лежи до принтера в офис. На този кадър тя е като принцеса от приказките.

 

Скоро Сторми навърши 2 годинки и Травис Скот и Дженър организираха парти за чудо и приказ за дъщеря си. Двамата се появяват заедно на някои събития и се виджат редовно, но риалити звездата отрича да са се събрали.

 

"Ние имаме такава страхотна връзка. Ние сме като най-добри приятели. И двамата обичаме Сторми и искаме най-доброто за нея. Поддържаме връзка и се координираме", призна тя.

 

Кайли каза, че иска Сторми да има брат или сестра, но не знае кога ще се случи това.

 

View this post on Instagram

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

 

View this post on Instagram

A post shared by Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) on

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

Нагоре
Към пълната версия