Хит или Шит: Зендая като звезден рейнджър

Младата актриса със секси цикламен топ

2020-01-15 13:30:00
Хит или Шит: Зендая като звезден рейнджър
Снимка: БГНЕС
Гласувай сега!

В последните години Зендая доказа, че е истинска модна икона. Тя прави впечатление с всеки свой тоалет и прическа и последната ѝ публична проява не прави изключение.

 

Звездата присъства на наградите Critic’s Choice Awards, които се проведоха в неделя и предизвика фурор в социалните мрежи. Актрисата от "Спайдърмен: Далече от дома" се появи с металически цикламен латексов топ и широка дълга цикламена пола. Топът е от колекцията за пролет 2020 на Tom Ford.

 

Така тя доказа, че металическите цветове отново ще са хит през годината. Зендая комбинира ефектното облекло с токчета в розово, сенки и лак за нокти в същия нюанс, както и диамантени обеци.

 

Снимка: БГНЕС

Голямо впечатление направи и прическата на звездата. Тя заложи на дълги боксьорски плитки, с каквито скоро се появи и Риана.

 

Актрисата разкри пред "ЕТ", че е видяла тоалета на модно ревю и веднага го е харесала. Някои сравняват визията ѝ с тази на звезден рейнджър - те имат подобни костюми.

 

Снимка: БГНЕС

 

"Зендая си е цяло произведение на изкуството", "Зендая ги разби и няма да спра да говоря за това", пишат феновете на младата красавица в Twitter.

 

Интересното е, че актрисата Гуинет Полтроу позира със същото бюстие за корицата на Harper’s Bazaar този месец.

 

Самата Гуинет изрази възхищение от вида на Зендая и написа в мрежата: "Благодаря на Бог, че мога да кажа, че имам нещо общо със Зендая".

 


Снимка: БГНЕС

 

Интернет потребителите обаче се присмяха на Полтроу и ѝ напомниха, че двете със Зендая отдавна имат нещо общо - участвали са в един и същи филм "Спайдър-Мен: Завръщане у дома".

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

Нагоре
Към пълната версия