Хит или Шит: Аманда Байнс с татус на бузата

Звездата предизвика фурор

2020-01-02 12:00:00
Хит или Шит: Аманда Байнс с татус на бузата
Снимка: Reuters
Гласувай сега!

Актрисата Аманда Байнс изненада феновете си с нова промяна във външния си вид. Тя определено не се притеснява от провокациите и дръзките промени.

 

През септември звездата си направи профил в Instagram и там показа, че е боядисала косата си в розово и има пиърсинг на носа.

 

Сега Аманда е решила да си направи малък татус на лицето, вижда се от новите ѝ снимки. Актрисата от "Тя е пич" си е татуирала черно сърчице малко под лявото око, по средата на бузата.

 

Тя не е споделила подробности за татуировката и не е обяснила как се е спряла на сърцето. Звездата просто е поставила емотиконка на извънземно под снимката.

 

Някои нейни почитатели предполагат, че това е временна татуировка, а не истинска. От американското издание на "Cosmopolitan" посочват, че това е поредното потвърждение, че мини татусите за лице стават все по-хитови.

 

Миналата година Аманда Байнс завърши модния колеж "Fashion Institute of Design and Merchandising" в Лос Анджелис. Преди време тя призна пред списание "Paper", че много иска да стане моден дизайнер, но и да се завърне към актьорството.

 

През 2019 г. тя беше в психиатрична клиника в Лос Анджелис, тъй като още от тийнейджърска възраст има проблеми с наркотиците и алкохола.

 

Говори се, че звездата вече е по-добре и от няколко месеца е в дома си.

 

View this post on Instagram

A post shared by Amanda Bynes (@amandabynesreal) on

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

Нагоре
Към пълната версия