Хит или Шит: Ашли Симпсън с тиквено розова коса

Истински хит при прическите!

2019-10-30 15:00:00
Хит или Шит: Ашли Симпсън с тиквено розова коса
Снимка: Reuters
Гласувай сега!

Златистото розово за цвят на косата отново се завръща на мода тази есен. Това беше истински хит през пролетта, когато този цвят се свързваше с цветченцата от разцъфналите дървета.

 

Сега пък го свързат с розовия загар на печената тиква, малко преди тя да е готова за хапване, както и с цвета на някои от окапалите листа по улиците. Стилистите наричат този цвят и "тиквено розово", затова посочват, че ще е много модерно да си направите такива кичури или да боядисате цялата коса в такъв цвят именно покрай празника Хелоуин.

 

През пролетта знаменитостите, които първи заложиха на този тренд, бяха актрисата от "Игра на тронове" Мейзи Уилямс и певицата от Spice Girls - Ема Бънтън. Линдзи Стърлинг също се показа с подобна прическа.

 

През есента тенденцията възроди певицата Ашли Симпсън. Скоро беше публикувана снимка, на която Ашли е с нова прическа - коса в златисто, опушено русо. Снимката е качена от фризьорката на много звезди Риавна Капри.

 

"Всички усмивки са за моята красива Ашли Симпсън с нейната чисто нова коса в тиквено розово. Харесвате ли това опушено, прашно розово, колкото и ние? Е, няма по-подходящо време да си направите такава прическа от Хелоуин!", написала е тя на фотоса.

 

View this post on Instagram

A post shared by Riawna Capri | Hairstylist (@riawna) on

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

Нагоре
Към пълната версия