Хит или Шит: Латексовият костюм на Кендъл Дженър

Харесва ли ви тоалета на звездата?

2019-09-25 16:30:00
Хит или Шит: Латексовият костюм на Кендъл Дженър
Снимка: Reuters
Гласувай сега!

Кендъл Дженър и полусестра ѝ, Ким Кардашян, присъстваха на церемонията по раздаването на наградите "Еми" и дори връчиха една от статуетките - тази за най-добро риалити ТВ шоу.

 

Публиката се разсмя при речта на звездите, още преди те да връчат наградата. "Семейството ни знае най-добре от всеки, че магията на телевизията произхожда от истински хора, които се показват такива, каквито са", посочи Ким. "Разказвайки своите истории без филтри и без сценарий", допълни Кендъл.

 

Това не се хареса на аудиторията в залата, тъй като много хора смятат, че тяхното риалити е пълно с измислени истории, всичко върви по някакъв сценарий и не отговаря на реалността.

 

Но потребителите на интернет намериха и друг проблем - тоалета на 23-годишната Кендъл. Манекенката беше избрала черен лъскав латексов костюм. Върху него пък имаше рокля с флорални мотиви.

 

Социалните мрежи се напълниха с шеги относно дрехата на риалити звездата. Те сравниха облеклото ѝ с костюмите на порно актрисите, които често носят черен латекс за ролите си на господарки.

 

Други пък коментират, че Дженър е приличала на Гуменият човек от американския сериал "Зловеща семейна история".

 

Снимка: Reuters

 

Мечтание в розово: Кендъл Дженър

 

Гола Кендъл Дженър говори за проблемите с акнето

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

Нагоре
Към пълната версия