Пияни фенове озвучават Визерион в Game Of Thrones

Интересна подробност за ледения дракон

2018-08-21 12:00:00
Пияни фенове озвучават Визерион в Game Of Thrones
Снимка: Reuters

Визерион - драконът на Денерис Таргериен от Game Of Thrones, който явно се превърна в бял бродник, всъщност се озвучава от пияни фенове на сериала. В последните кадри той виеше сякаш е в агония и издишаше син огън и лед.

 

Звуковият дизайнер Паула Феърфийлд споделя, че е била изправена пред най-голямото си предизвикателство, когато са я помолили да направи нови звуци за Визерион, който стана леден дракон, за да може вече да се отличава от другите два - Дрогон и Регал. Дизайнерката е използвала какви ли не инструменти, включително горелка, пробивен чук, за да създаде новия звук, но най-съществената и специална съставка е била пиянското крещене на фенове на Game Of Thrones.

 

Най-върлите почитатели на сериала редовно си правят големи партита в бар в Чикаго и Феърфийлд ги е помолила да запише крясъците им. "Тя просто каза: "Напийте се и откачете" и ние веднага се съгласихме", разказа един от феновете пред сайта Winter Is Coming.

 

Приятелите споделят, че са изпили много джин, викали са с цяло гърло. После дизайнерката отишла да гледа финала на сезона с тях, но така и не им казала за какво ѝ е бил този запис. Когато епизода свършил, тя признала: "Хора, вие сте леденият дракон!".

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия