Evanescence с нов албум

Групата е на турне

2017-11-16 13:30:00
Evanescence с нов албум
Снимка: Virginia Records

Двукратните носители на наградата GRAMMY - EVANESCENCE се завръщат с четвъртия си и може би най-амбициозен албум, озаглавен SYNTHESIS.

 

Премиерата на албума беше на 11 ноември. SYNTHESIS съдържа селекция от най-обичаните и популярни песни на EVANESCENCE, които музикантите преаранжират специално за проекта и записват със симфоничен оркестър. В албума са включени два нови сингъла на групата.

 

 

Ейми Лий – певица, автор и виртуозен пианист, Тим Маккорд – бас китара, Уил Хънт – барабани, Трой Маклохорн - китара, беквокали и Джен Маджура – китара, беквокали  в момента са на турне в Северна Америка и Канада.

 

Концертите от турнето "Synthesis Live", което включва Ейми Лий и групата заедно със симфоничен оркестър от 28 музиканта, се радват на голям успех.

 

 

SYNTHESIS е комбинация от акустичен и електронен звук, като албумът включва виртуозни вокални и пиано изпълнения от Ейми Лий.

 

Всички нови аранжименти на песните в албума са направени с дългогодишния творчески партньор на групата  - прочутият композитор и аранжьор Дейвид Камбел. Миксът и програмирането в албума са дело на Уилям Хънт и Деймиън Тейлър.

 

 

 

Снимки: Virginia Records

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия