The Weeknd щял да дари бъбрек на Селена

Певецът загатна тайната в новата си песен

2018-04-02 16:00:00
The Weeknd щял да дари бъбрек на Селена
Снимка: Instagram

Селена Гомес и The Weeknd се разделиха малко преди операцията, която тя претърпя. Изпълнителката се нуждаеше от трансплантация на бъбрек, който получи от своя близка приятелка.

 

Но от текста на последната песен на канадския изпълнител става ясно, че Франча Райса (дарителката на Селена) не е била единственият кандидат за тази саможертва.

 

Песента на The Weeknd се казва "Call Out My Name" и в нея той пее: "Казах, че не чувствам нищо бейби, но излъгах / почти отрязах парче от мен, за да ти дам живот".

 

Фенове бързо се досетиха какво ли може да има предвид изпълнителят с това послание и последваха коментари като: "Каквооо, дали той загатва, че за малко е щях да дари бъбрек на Селена?"

 

"The Weeknd каза, че е искал да даде бъбрека си на Селена, а тя все пак го остави заради бившия". А някой се обърна към нея с думите: "Ако той ти предложи бъбрек, не го изоставяй".

 

Но явно Селена държи на невъзможната любов с Бийбър и се върна при него след операцията. След кратък опит да бъдат заедно, двамата отново са разделени, а той се забавлява в компанията на Baskin Champion.

 

Междувременно тръгнаха слухове, че Селена е бременна, след като нейни приятелки споделиха, че тя пази специален режим на хранене и не пие алкохол.

 

Снимка: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия