Арнолд Шварценегер се чувства безсмъртен

Актьорът не усеща напредването на възрастта

2018-03-19 13:30:00
Арнолд Шварценегер се чувства безсмъртен
Снимка: Instagram

70-годишният Шварценегер настоява, че се чувства по същия начин както преди 20 години, защото все още работи здраво и има страхотен живот: “Чувствам се както преди 20 години“, казва той в интервю.

 

“Възрастта ми я пише само в паспорта и шофьорската книжка, но аз не усещам разлика. Чувствам се добре в кожата си. Тренирам. Правя филми. Животът е страхотен. Чувствам се полезен и продуктивен“, добави той.

 

Звездата от “Терминатор“ признава, че все още прави тренировки рано сутрин всеки ден и влага повече усилия от всякога.

 

Арнолд споделя: “Постоянно съм в движение. Ходя всеки ден на фитнес. Карам колело, ходя на ски, спортувам активно“.

 

“Ставам в 5 часа и карам колело до фитнеса. Тренирам там един час и после се връщам вкъщи за закуска. Денят ми започва така. Преди да отида в офиса, вече съм направил тренировката за деня. Направил съм нещо“, хвали се Шварценегер.

 

Бившият губернатор на Калифорния, който има 5 деца – четири от бившата си съпруга Мария Шрайвър и едно от домашната помощница Милдред Баена, споделя, че да бъдеш във форма не е никак лесно, но ключът е в това да не мислиш.

 

“Въпросите, които си задавате – трябва ли да правя това или не, се превръщат в рутина и отпадат“, споделя Арнолд, а после добави:

 

“Обичам да играя шах. Когато играете шах не мислите за нищо друго. Оставате фокусирани всяка секунда. Чудесно е да се откъснеш от всичко друго“.

 

Снимка: Instagram

Автор:

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия