DARA за любовта, лудостта и още нещо

Хитовата изпълнителка в специално интервю за TeenProblem.net

2017-10-25 16:30:00
DARA за любовта, лудостта и още нещо
Снимка: Virginia Records
7

Дара е един от младите таланти на българската музикална сцена. Нейната звезда изгря от реалити формат и с всеки нов хит, който вади, блести все по-ярко.

Лудото момиче на българската музика застава в искрено интервю за TeenProblem.net, за да си поговорим за тийнейджърските години, любовта, лудостта и още нещо.

В края на своите тийнейджърски години си. Какъв тийнейджър беше ти?

 

Щастлив, упорит и търсещ независимост.  Коя е най-голямата лудост, която си правила? 

 

Веднъж през зимата бях на гости с преспиване при една приятелка. Беше натрупал много сняг, а къщата им още беше в строеж и не бяха завършили втория етаж и решихме да скачаме оттам в преспите, адреналинът беше уникален! 

 

Кой е най-ценният съвет, който си получила от родителите си?

 

Те са ми най-близките хора и пример за всичко. Винаги когато взимам важно решение, се допитвам до тях за съвети. Научили са ме винаги да съм вярна на себе си, да отдавам енергията си на истински важните неща и хора, да вярвам, че всичко е постижимо, ако не се отказваш и работиш за мечтите си.

 

 Коя е най-забавната случка с твой фен? 

 

През лятото се запознах с едни момиченца на плажа и реших да се пошегувам, като им кажа, че не съм Дара, а нейната сестра близначка. Казах им да изчакат Дара за снимка и седяха с мен десетина минути…Накрая, разбира се, им казах, че лъжа и се снимахме (смее се).  

 

Къде откриваш най-голямото си вдъхновение?

 

Вдъхновяват ме моментите на силна емоция в живота ми и в този на приятелите ми, от онова, което ме прави силна или пък ме кара да се чувствам слаба, от всяко преживяване, оставящо следи в съзнанието ми. 

 

 

Имаш човек до себе си, какво е за теб любовта?

 

Да. Любовта е да споделиш последното парче шоколад с някого. И още много. Най-красивата лудост. 

 

Кой е музикантът, с когото мечтаеш да направиш дует?

 

С американското хип-хоп трио Migos. Харесвам стила им и мисля, че бихме звучали добре в комбинация. Също и с Justin Bieber, тъй като съм му фенка от малка.

 

Какво би дала като съвет на днешните тийнейджъри?

 

Да не слушат, ако някой ги обижда или ги кара да се променят. Всеки знае най-добре за себе си кой е, какво, кога и как трябва да прави. Отстоявайте си позицията, бъдете различни, винаги себе си! И не вземайте нищо твърде присърце, защото след месец-два ще сте го забравили, а след година даже ще му се смеете. 

 

 

На какво никога не би се съгласила?

 

Не бих предала приятел. Не бих направила компромис с музиката си. Не бих си обръснала главата. 

 

Още кадри на Дара можете да разгледате в нашата галерия.

 

 

Автор: Криси Табачка

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия