За всеки е ясно, че връзките изискват много работа, компромиси и отдаденост. Някои зодии може да са много влюбени в партньора, но подхождат мъдро към отношенията и още в началото държат да го запознаят със семейството си и да се уверят, че роднините го харесват. Те вярват на мнението на родителите си, държат то да е положително, що се касае до половинката и вероятно биха скъсали с нея, ако родителите им не я харесват. Ето кои са тези зодии, според "Pink Villa".

 


Лъв

 

Те знаят, че за да бъде емоционалното им здраве в добро състояние, трябва в семейството да има много обич. Лъвовете са самостоятели и лидери, но твърдо вярват, че каквото и да се случва в живота им, нещата винаги могат да се подобрят и проблемите да намерят решение, ако родителите им са до тях. Така че - бързо запознават партньора с роднините, когато започнат сериозна връзка. Държат майка им и баща им да четат езика на тялото на партньора, да изследват какви качества има, да опознаят характера му. Те се доверяват на родителите - че ще видят и хубавите, и лошите страни. Едва ли ще продължат връзката и ще стигнат до брак, ако родителите им не одобряват гаджето им.

 

Телец

 

За тези зодии се знае, че са стабилни, сериозни, държат на семейството, домашния уют и ценностите. Те са много близки с родителите си в детството си, а и след това. Така се привързват към тях много, чувстват се сигурни и защитени, когато са до тях и общуват с тях. Това им помага и бързо да осъзнаят, че не обичат флиртове, а искат сериозна връзка. Така създават наистина специални, стабилни отношения, лоялни са и може да се разчита на тях. Но доста държат родителите им да одобрят тази връзка. За Телците мнението на роднините е много важно и държат те да бъдат напълно честни и открити. Обикновено майка им и баща им одобряват партньора, защото не се съмняват в способността на Телците да намерят стойностен човек.

 

Риби

 

Рибите се влюбват много силно, напълно се отдават на партньора, връзката е на първо място за тях. От малки мечтаят за приказна, истинска любов и търсят своята сродна душа. Освен това, те са мили, състрадателни, не са егоисти. Това ги кара понякога да не забелязват недостатъците на партньора, да игнорират грешките му, да правят прекалено много компромиси. Сами започват да осъзнават това и затова държат бързо да запознаят половинката с роднините. С помощта на семейството, Рибите виждат как всъщност стоят нещата. Доверяват се на майка си и баща си, защото те гледат отстрани, не са заслепени от любов и могат да познаят дали това е сродната душа на Рибите. Родителите подхождат с предпазливост, анализират ситуациите, наблюдават внимателно, защото знаят колко чувствителни са тези зодии и не искат Рибите да правят грешки и да страдат. Рибите предлагат брак и заживяват с партньора, само ако родителите одобрят това.

Автор: Ивета Иванова